360 Agency
Vi er en totalleverandør innenfor underholdning, musikk, DJ´s og band.
360 agency.jpg

Hvorfor velge oss

Hvorfor velge oss

Vi leverer underholdning i 360 grader

 
Stroke 2.png
 
 

Å levere 360 grader av underholdning er ikke bare vårt motto, men også vår religion. Med dette mener vi at du ikke bare skal få den riktige DJ´en eller de riktige artistene som passer til ditt arrangement, men vi kommer alltid til å gjøre det vi kan for at våre kunder ser mulighetene, og ikke minst viktigheten av underholdning på sine arrangementer.

 
 

VERKTØYENE

Vi legger vårt fokus og starter vårt arbeid helt fra grunnkonsept. Deretter implementerer vi andre spennende elementer som vil løfte helheten og opplevelsen for alle deltakerne. Vi bistår ikke bare våre kunder med musikken, men hjelper også til med konferansierer, komikere/stand-up, skuespillere, profesjonelle dansere, tryllekunstnere og hva som enn måtte passe til den spesielle anledningen.

360 agency dj booking i oslo.jpg

LØSNINGEN

360 agency dj booking og konseptutvkling i Oslo.jpg

Enten du skulle være på jakt etter innhold til din bedrift sitt julebord eller kick-off, eller om du er en privatkunde som ser etter underholdning til bryllup eller sommerfest, har vi det du leter etter. Vi leverer også DJ´s og artister til mange av landets fremste barer hoteller og nattklubber, og tør påstå at vi finner den rette løsningen for enhver anledning. Så nøl ikke med å ta kontakt med oss for en innledende samtale.

 
 
Patrick hauge 360.jpg
1.jpg