360 Agency
Vi er en totalleverandør innenfor underholdning, musikk, DJ´s og band.
360 agency2.jpg

Hva vi gjør

Hva vi GJØR

 

Vi er en totalleverandør innenfor underholdning, musikk, DJ´s og band.  

 
 
Stroke 2.png
 
 

360 Agency leverer alt fra landets ledende artister til coverband eller lounge-musikere, profesjonelle dansere, konferansierer, komikere og ikke minst eksklusive festkonsepter. Eksempler på live-artister kan være Admiral P, ARY, Bendik, Cezinando, CLMD, DJ Claes, Gabrielle, Ina Wroldsen, JCY, Julie Bergan, Madcon, Maria Mena, Seeb, Sondre Justad, Silya, Thomas Dybdahl, Timbuktu eller Vinni for å nevne noen.

 
 

Vi representerer et bredt utvalg av landets fremste DJ´s til enhver setting og anledning. Med erfarne og etablerte navn som Andre Bravo, Chris Stallion, Dan Bravo, JCY, Lizzy & Frizzy, Natalia Barbin, Patski Love, Q&I, SverreV og Tommy Døske har vi det du trenger. Vi råd gir våre kunder innenfor behov, ambisjon og budsjett slik at de finner den ideelle underholdningen til sitt arrangement. 

I flere og flere sammenhenger ønsker våre kunder en combo av DJ og live underholdning, enten det er vokalister, live instrumenter, dansere eller det hele samlet. På dette feltet kan vi tilby ferdige eller skreddersydde konsepter og pakker til enhver anledning. I tillegg representerer vi en rekke internasjonale stjerne-DJ´s eksklusivt for Norge for de som ønsker noe helt spesielt til sitt arrangement.

 

360 Agency vil gjennom din ekspertise i form av arbeid med utvikling, opprettholdelse og innovasjon av mange av Oslos mest suksessrike barer, nattklubber og eventlokaler, tilby samarbeid med utvikling av rett konsept og profil for din restaurant, bar eller hotell. Enten det er utvikling fra scratch eller oppdatering av eksisterende innhold eller konsept. Ta kontakt med oss i dag for en innledende samtale eller for å sette opp et møte.

long stroke.png
 
12345.png