360 Agency
Vi er en totalleverandør innenfor underholdning, musikk, DJ´s og band.
Thumb circle combo overlay2.jpg

Booking

Booking

DJ´s

DJ´s
Vi representerer et bredt utvalg av landets fremste DJ´s til enhver setting og anledning. Med erfarne og etablerte navn blandet med spennende nykommer som Andre Bravo, Chris Stallion, Dan Bravo, JCY, Lizzy & Frizzy, Natalia Barbin, Patski Love, Q&I, SverreV og Tommy Døske har vi garantert noe som passer akkurat din fest. Vi rådgir våre kunder innenfor behov, ambisjon og budsjett, og finner den ideelle underholdningen til ethvert arrangement. Til de som ønsker noe helt unikt representerer vi en rekke internasjonale DJ´s eksklusivt for Norge.

DJ Combo

DJ COMBO
I flere og flere sammenhenger ønsker våre kunder en kombinasjon av DJ og live underholdning, enten det er vokalister, dansere, live instrumenter eller det hele samlet. På dette feltet tilbyr vi en rekke ferdige og ikke minst skreddersydde konsepter til enhver anledning. Eksempler på dette er våre eksklusive sammensetninger av landets råeste kombinasjon med DJ og trommer, DJ kombinert med diverse blåseinstrumenter, eller vår vinner i forbindelse med sommerfester; A Felicidad som er en varm kombinasjon av Bossa Nova & Samba-rytmer fra Brasil, blandet med Latin House-toner fra DJ. Ellers kan alle våre DJ´s kombineres med nevnte elementer etter behov og nærmere avtale.

Konsepter

KONSEPTER
Mulighetene for musikk og underholdning er uendelig og det er mindre som skal til enn du tror for å få akkurat ditt arrangement til å skille seg ut. Vi tilbyr derfor en rekke Plug&Play konseptpakker hvor innholdet er konseptuelt på det visuelle plan så vel som lyden som kommer ut av høyttalerne. Fra bandene Brand New Bag (Soul & Funk), We Small Hours (Jazz) og til The Great Gatsby Experience (1920-talls glamour) eller Re-living Studio 54 (70’s Disco) har vi det du trenger til din fest.

Vi dekker også behov for alt av profesjonelle dansere, konferansierer, toastmastere, komikere/stand-up artister, tryllekunstnere og annet krydder som skaper den helt spesielle opplevelsen. På disse områdene samarbeider 360 Agency med landets ledende aktører og vi kan skreddersy unike konsepter for eller i samarbeid med kunden.

Live band &
artister

LIVE BAND & ARTISTER
De aller færreste arrangementene her til lands har budsjetter til å fly inn verdens største band, men hvem har sagt at man trenger det? Med våre nøye utvalgte live band får du allikevel den gode stemningen du er på jakt etter. Enten du ønsker energibomben Cocktail Slippers bestående av 5 sprudlende damer som rocker en hver scene, eller Golden Era som er en stilfull kvintett som spiller kvalitetsmusikk fra 40, 50, 60 og 70-tallet. Er du på jakt etter Pop hits er selvfølgelig The Hitmen ditt soleklare valg. Her får du nemlig servert de aller største moderne hits, av de mest populære artistene som har herjet hitlistene i Norge og verden over de seneste årene.