360 Agency
Vi er en totalleverandør innenfor underholdning, musikk, DJ´s og band.
360 agency 2.jpg

Hvem vi er

Hvem vi er

 

360 graders erfaring med booking av underholdning

 
 
Stroke+2.png
 
 

Med vårt nettverk, kunnskap, bredde og erfaring, er vår visjon å levere 360 grader av underholdning for våre kunder. Enten det dreier seg om leveranse eller veiledning av kvalitetssikret innhold, eller profesjonell og smertefri gjennomføring fra A til Å. Vi leverer i tillegg lyd, lys, scene og teknikere ved behov, og med våre volumavtaler har vi til en hver tid konkurransedyktige priser.

 
long stroke.png

Daglig leder og bookingansvarlig Patrick Hauge har drevet med booking de siste 15 årene. Med sine egne klubbkonsepter som har gått sin seiersgang landet rundt og også internasjonalt, mens han i tillegg de siste 4 årene har vært bookingsjef- og markedsansvarlig på kulturinstitusjonen Blå i Oslo. Dette samtidig som han selv er en av de mest brukte event DJ´ene i Norge de siste 15 årene, og vet derfor akkurat hvilken underholdning som skal til for å skape den rette stemningen.

2.jpg

15 års erfaring med booking i Oslo

daniel-ebersole-1192.jpg

STRATOS
JUSTISEN
GAMLE MUSEET
NEDRE LØKKA
F6
BLÅ

Med seg på laget i 360 Agency har Patrick sine partnere Jama Awaleh og Kim Søyland, som har lang erfaring fra Oslos uteliv og står bak serveringssteder  som Stratos, Barbeint, Justisen, Gamle Museet, F6 og Nedre Løkka. I tillegg til å kunne det meste om underholdning til events, har de også stor kunnskap rundt konseptutvikling og gjennom årenes gang arbeidet med utvikling, opprettholdelse og innovasjon av mange vellykkede steder.

 
 
Stroke 2.png
 

Tjenester

- Booking av DJ’s
- Booking av DJ Combo
- Live band og artister
- Konseptutvikling

 
 
360 element2.png