360 Agency
Vi er en totalleverandør innenfor underholdning, musikk, DJ´s og band.
19452794_1316159981824403_6447599451930754091_o.jpg

Andre Bravo

Andre Bravo

ANDRE BRAVO

 
Stroke+2.png
 
 

Andre Bravo startet å mikse plater i en alder av 11 år og allerede som 13 åring begynte han å øve på å scratche og beat-juggle hver dag. Hans lidenskap for musikk resulterte i å starte egne klubbkvelder som 17 åring i hjembyen Larvik for så å flytte til Oslo og begynne å spille på diverse utesteder rundt 2003.

 
Andre Bravo bilde 3.jpg

Mye har skjedd siden år 2003 og han fikk blant annet muligheten til å reise rundt på jorda med Rikskonsertene i nesten 7 år. Han har hatt faste klubbkonsepter i Oslo siden 2005 på alle de beste klubbene, fra den tid til nå, som Blå, LivingRoom, Dattera til Hagen, Barongsai, The Villa, Fisk og Vilt, Cosmo, Skansen, Rå, og Jaeger. Han har spilt på de fleste festivaler i Norge som Øya, Hove, Extrema, Sensation White, Oslo Live, SommerØya og i land som USA, Belgia, Spania, Sverige, De forente arabiske emirater, Tyskland, Bangladesh og Sri Lanka.

 

I 2009 vant han årets klubbkonsept med Brokesteady under Natt&Dag sin årlige kåring. De siste 5 årene har han også begynt å lage musikk og startet derfor også opp plateselskapet Effort med Brokesteady og Gaute Westhassel. Han har jobbet med konseptet Guilty Pleasure sammen med Terje Dybdahl fra Det Gode Selskab til stor suksess i Oslo de siste årene. Hans lengst levende konsept i dag er Mandagsklubben som nå har pågått hver uke i nesten 9 år, med gjester fra inn- og utland. I tillegg til dette er han også fast DJ for eventbyrået Mesh, der spiller han for bl.a. Spotify, Mastercard, EasyBank osv.

 

Han har mange aliaser som DJ / produsent som blant annet Donald Dick, Culo, Kanye Hest og Just Right. Det er ingen sjanger Bravo liker best, derfor finner du han på alt mulig av eventer og happenings. Alt fra ren kommersiell Pop-musikk fra VG-Lista til blodhard Berghain Techno. Han har delt decks og spilt med alt fra g-Ha, Pepe Bradock, Magit Cacoon, Nils Noa, Azari & III, Genius of Time, Olanskii, Phil Weeks, Strangefruit, Sex Judas, Dave Aju, Sebo K, Edu K, TurmSpringer, Jimpster, Lee Van Dowski og mange, mange fler. I disse dager er han resident på Elefant med konseptet Schnabel hver onsdag og på Jaeger hver mandag med Brokesteady. Med normalt 5 spillejobber i uka er dette en veldig erfaren DJ som kan spille opp til dans i en hver type setting og sjanger.